Joint Adventure is een coverband uit de Achterhoek die je niet kunt missen: met een energieke frontlady en een stevige backline maakt Joint Adventure van iedere gelegenheid een feest! Deze vier muzikanten delen de passie voor muziek en spelen net zo graag op een festival als op een bruiloft. Café, tent, zaal of openlucht, het maakt ze niets uit. Rockende gitaren, meezingers, feestmuziek, mooie ballads, gespeeld op geheel eigen en soms verrassende wijze, dat typeert de stijl van Joint Adventure. Een hechte vriendengroep met maar één doel voor ogen: having a good time!

Alle bandleden hebben een duidelijke voorkeur voor het betere gitaarwerk. Rock, classic rock, rock ’n roll, pop en country, Joint Adventure geeft er een eigen draai aan. De basis wordt neergezet door de ritmesectie: Björn op drums en Johan op bas. Zij zetten de stampende ritmes neer die het geluid van Joint Adventure kenmerken. Johan legt met zijn basgitaar de groovy baslijnen onder onze optredens. Björn op drums houdt met zijn strakke ritmes en krachtige drumpartijen de band bij de les! Marino speelt leadgitaar. Met zijn vette gitaarsound neemt hij het gitaargeweld voor zijn rekening dat past bij het repertoire van Joint Adventure.

And last but certainly not least: onze JA frontlady! Rianne neemt de zangpartijen voor haar rekening. Ze geeft de nummers altijd een eigen draai. En dat ook ladies lekker kunnen rocken, dat is een feit!! Kom een keer beluisteren hoe zij AC/DC, Queen, Bon Jovi of Normaal neerzet, dan weet je genoeg (klik hier voor video’s van JA op deze website of klik hier voor video’s op onze Facebookpagina). Naast zang speelt Rianne ook elektrische en akoestische gitaar.


Rianne
Marino
Daan
Ed

Zangeres / slaggitarist

Leadgitarist

Bassist

Drummer


Kortom, zoek je een party-rockband die een optreden neerzet met herkenbare muziek en altijd zorgt voor een feestje, dan is Joint Adventure de band die jouw evenement tot een succes maakt!

Je kunt ons direct boeken via GIGSTARTER. Liever eerst even bellen? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt ons bereiken op 06-46917696.