Joint adventure

Boek ons op GIGSTARTER

Joint Adventure is een coverband uit de Achterhoek die je niet kunt missen: met een energieke frontlady en een stevige backline maakt Joint Adventure van iedere gelegenheid een feest! Deze vier muzikanten delen de passie voor muziek en spelen net zo graag op een festival als op een bruiloft. Café, tent, zaal of openlucht, het maakt ze niets uit. Rockende gitaren, meezingers, feestmuziek, mooie ballads, gespeeld op geheel eigen en soms verrassende wijze, dat typeert de stijl van Joint Adventure. Een hechte vriendengroep met maar één doel voor ogen: having a good time! Lees meer over ons.

Check voor optredens onze agenda. Boeken? Bel 06-46917696 of boek direct via GIGSTARTER.

Meer video’s bekijken

Beoordelingen op GIGSTARTER

Door Stephan en Aafke op 06/07/2024

Beoordeling ★★★★★

Het contact verliep heel soepel. Alle vragen vooraf netjes besproken. Op onze trouwdag waren jullie fantastisch. Vanaf het eerste nummer stond de dansvloer vol. Gasten waren erg enthousiast over jullie en we kregen regelmatig de vraag wat de naam van de band was omdat al onze gasten jullie zo goed vonden. We zullen jullie zeker aanbevelen! Nogmaals dank voor jullie bijdrage aan ons huwelijk.

Door Renée Weekers op 06/02/2024

Beoordeling ★★★★★

Het contact verliep heel soepel! Zelf hadden ze alle spullen al bij zich en het opbouwen verliep daarom ook erg soepel. Daarna hebben ze twee uur lang een super optreden gegeven op ons galafeest. Het hele publiek genoot ervan 🙂

Door Arline & Erwin op 17/07/2023

Beoordeling ★★★★★

Wij hebben afgelopen weekend een geweldige avond gehad voor ons 12 en half jarig huwelijk.
Van te voren goed contact gehad, nergens geen omkijken naar, alles werd tot in de puntjes geregeld. Marino is ontzettend vriendelijk, na 1 gesprek aan de telefoon wisten we al dit gaat te gek worden en dat was het, zoveel fantastische reacties gehad, wat een prachtige muziek, stem, alles, het was onvergetelijk. Perfect!

Door Harm en Julia op 25/05/2024

Beoordeling ★★★★★

Super goed contact gehad in de voorbereidingen en alle afspraken goed nagekomen. Joint Adventure heeft ons en onze gasten een onvergetelijke avond bezorgd, een absolute aanrader voor jong en oud!

Door Moniek op 10/05/2024

Beoordeling ★★★★★

Een super feest gehad met Joint Adventure!
Contact was heel goed, duidelijke afspraken en snel reactie.

Door Gwendolyn en Willard op 16/12/2023

Beoordeling ★★★★★

We zijn heel erg tevreden over Joint adventure, deze leuke band maakte er echt een fantastisch feest van gisteren tijdens ons 12,5 jarige huwelijk, echt een absolute aanrader; Joint adventure bedankt nogmaals jullie waren echt top! Gwendolyn en Willard

Door Ruben & Iris op 01/07/2023

Beoordeling ★★★★★

Wij hebben echt een geweldige avond gehad! Joint Adventure heeft goed gespeeld en er was interactie met het publiek. Dit zorgde ervoor dat mensen lekker gingen dansen! De communicatie vooraf is perfect verlopen, we hebben fijn contact gehad met Marino.

Bedankt! Liefs Ruben en Iris

Door Aswin & Daphne Willard op 06/01/2024

Beoordeling ★★★★★

Wij hebben genoten van een geweldig huwelijksfeest met super muziek van Joint Adventure. Van veel gasten kregen we ook complimenten over ‘onze’ band en deze geven we graag door. Ons opkomstnummer werd live gespeeld, dit was een erg leuke verrassing voor ons. Niks dan lovende woorden. 10/10!

Door Rody en Nicole op 08/05/2023

Beoordeling ★★★★★

Wat een GEWELDIGE band! Het contact van te voren verliep zeer prettig. Er werd meegedacht, overlegd en aan onze wensen voldaan. De energie, de kwaliteit van zang en muziek en de interactie met publiek op de avond zelf was allemaal fantastisch. Niets anders dan lovende woorden voor deze band!!! Ik zou ze iedereen die van de top 1000 nummers houdt, absoluut aanbevelen. Joint Adventure, bedankt voor jullie grote bijdrage aan ons perfecte huwelijksfeest!


komende optredens

vorige optredens