Joint adventure

Boek ons op GIGSTARTER

Joint Adventure is een coverband uit de Achterhoek die je niet kunt missen: met een energieke frontlady en een stevige backline maakt Joint Adventure van iedere gelegenheid een feest! Deze vier muzikanten delen de passie voor muziek en spelen net zo graag op een festival als op een bruiloft. Café, tent, zaal of openlucht, het maakt ze niets uit. Rockende gitaren, meezingers, feestmuziek, mooie ballads, gespeeld op geheel eigen en soms verrassende wijze, dat typeert de stijl van Joint Adventure. Een hechte vriendengroep met maar één doel voor ogen: having a good time! Lees meer over ons.

Check voor optredens onze agenda. Boeken? Bel 06-46917696 of boek direct via GIGSTARTER.

Meer video’s bekijken

Beoordelingen op GIGSTARTER

Door Rody en Nicole op 08/05/2023

Beoordeling ★★★★★

Wat een GEWELDIGE band! Het contact van te voren verliep zeer prettig. Er werd meegedacht, overlegd en aan onze wensen voldaan. De energie, de kwaliteit van zang en muziek en de interactie met publiek op de avond zelf was allemaal fantastisch. Niets anders dan lovende woorden voor deze band!!! Ik zou ze iedereen die van de top 1000 nummers houdt, absoluut aanbevelen. Joint Adventure, bedankt voor jullie grote bijdrage aan ons perfecte huwelijksfeest!

Door Renée op 20/8/2022

Beoordeling ★★★★★

Wauw wauw wauw wat een feest maakt Joint Adventure ervan! Alle gasten en zelfs alle buren hebben genoten van jullie optreden. Interactie met het publiek, zangeres met een ongelooflijke stem en een super sfeertje! Zeker boeken 🙂

Door Ans op 18/09/2022

Beoordeling ★★★★★

Top avond gehad. Wat een super leuke band. Goede muziek en brachten de sfeer erin. Van alle gasten complimenten gekregen over Joint Adventure. Als we nog eens zo’n feestje mogen organiseren dan zijn ze er weer bij.

Door Elly op 13/8/2022

Beoordeling ★★★★★

Wat hebben wij een geweldig feest gehad met Joint Adventure. Een zangeres met een dijk van een stem die ook nog een geweldige gitarist is en de mannen die haar stem helemaal tot haar recht laten komen met gitaren en drums.
Het repertoire volledig afgestemd op de vraag.
Het was fantastisch.
Een dag ik de komende 50 jaar niet meer zal vergeten.
Super bedankt allemaal. En weet zeker dat jullie nog heel veel mooie optredens zullen gaan verzorgen.

Nogmaals, het was fantastisch.
Een geweldige muziekgroet Elly

Door Sebastian & Maaike op 13/6/2022

Beoordeling ★★★★★

Joint Adventure heeft ons huwelijksfeest helemaal afgemaakt! De band was echt geweldig!! Het was een pracht feest. We hebben 100x gehoord dat we een hele goede band hadden. Alleen maar complimenten gehad over jullie. Heel erg bedankt!

Door Richard en Jenny Hilberink op 11/06/2022

Beoordeling ★★★★★

Oeh, wat was het een mooi “samen 110 jaar” verjaardagsfeest samen met Joint Adventure. Wat een band, lekkere muziek, wat een leuk contact vooraf en tijdens de avond. De sfeer was uitermate super fijn en wat voelen ze de gasten goed aan. Beetje Achterhoekse noten tussendoor en los!

Wij houden van feestjes en als we weer een reden hebben om iets groots te vieren, dan weten we wie wij moeten/kunnen vragen voor een bak muziek.


komende optredens

vorige optredens