Joint adventure

Boek ons op GIGSTARTER

Joint Adventure is een coverband uit de Achterhoek die je niet kunt missen: met een energieke frontlady en een stevige backline maakt Joint Adventure van iedere gelegenheid een feest! Deze vier muzikanten delen de passie voor muziek en spelen net zo graag op een festival als op een bruiloft. Café, tent, zaal of openlucht, het maakt ze niets uit. Rockende gitaren, meezingers, feestmuziek, mooie ballads, gespeeld op geheel eigen en soms verrassende wijze, dat typeert de stijl van Joint Adventure. Een hechte vriendengroep met maar één doel voor ogen: having a good time! Lees meer over ons.

Check voor optredens onze agenda. Boeken? Bel 06-46917696 of boek direct via GIGSTARTER.

Meer video’s bekijken

Beoordelingen op GIGSTARTER

Door Marco Borst op 12/07/2020

Beoordeling ★★★★★

Deze ervaring was spectaculair ‘beyond expectations’. Marino en Johan op de gitaar was formidabel, Bjorn op drums perfect aangevuld. Maar de vocals en entertaining van Rianne hebben hier iedereen letterlijk en figuurlijk op z’n knieën gekregen. Heb je een tent vol die je los wil zien gaan….dan is Joint adventure de formule!

Door Tessa op 19/01/2019

Beoordeling ★★★★★

Ik heb meer complimentjes gehad over de band dan m’n trouwjurk! Ze waren geweldig, het dak ging er af van begin tot het einde!

Door John Fullard op 10/08/2020

Beoordeling ★★★★★

Contact was perfect verlopen. Alles goed verzorgd, band denkt heel goed proactief mee. Optreden zelf was geweldig, niet vaak dat je een band tegenkomt die zuiver zingt en ook instrumentaal goed speelt. Echt een aanrader en die weet ook goed de sfeer in te schatten en daarmee een echte feest van te maken.


komende optredens

vorige optredens