Strade Bianche Achterhoek (Openluchttheater Lochem)

27
sep
2020

Op zondag 27 september is het fietsen geblazen! LWC De Paaschberg uit Lochem organiseert dan namelijk een prachtige wielertocht: de Strade Bianche Achterhoek.

Deze fietstocht, naar keuze 65, 110 of zelfs 150 kilometer, vindt plaats in de schitterende Achterhoek en voert je over een aantal landgoederen, weilanden en bosgebieden. Over verhard en onverhard: veldwegen, karrensporen, klinkerweggetjes, zandpaden, strak asfalt en natuurlijk over onvervalste gravelwegen! Start en finish bij zwembad De Beemd in Lochem.

En wat is er mooier dan na zo’n prachtige tocht uitblazen onder het genot van een hapje en een drankje bij de BBQ bij de aankomst en live muziek van Joint Adventure. De hele middag spelen we bij de aankomst de lekkerste covers in JA-stijl!

En niet onbelangrijk: de opbrengst van deze tocht gaat naar Stichting Kanjers voor Kanjers!!

Voor meer info over de tocht, zie website Strade Bianche Achterhoek!

Graag tot dan!

Geef een reactie

Vorige optredens
  • Mede dankzij de bijdrage van Joint Adventure kunnen we terugkijken op een geweldig wielerevenement op 1 oktober 2017: de Strade Bianche van de Achterhoek. Joint Adventure ontving de renners met rock, pop en country, van The Rolling Stones tot Normaal. Een band die het publiek aanvoelt en weet hoe ze een heerlijk feestje kunnen bouwen. Johan Meijer
    LWC De Paaschberg