Strade Bianche Achterhoek – Lochem

30
sep
2018

Na een succesvolle eerste editie in 2017, organiseert LWC De Paaschberg uit Lochem op zondag 30 september 2018 de tweede editie van de prachtige wielertocht: de Strade Bianche Achterhoek.

Deze fietstocht, naar keuze 55, 75 of zelfs 125 kilometer, vindt plaats in de schitterende Achterhoek en voert je over een aantal landgoederen, weilanden en bosgebieden. Over verhard en onverhard: veldwegen, karrensporen, klinkerweggetjes, zandpaden, strak asfalt en natuurlijk over onvervalste gravelwegen! Start en finish bij zwembad De Beemd in Lochem.

En wat is er mooier dan na zo’n prachtige tocht uitblazen onder het genot van een hapje en een drankje bij de aankomst en live muziek van Joint Adventure. De hele middag spelen we bij de aankomst de lekkerste covers in JA-stijl!

En niet onbelangrijk: de opbrengst van deze tocht gaat naar Stichting Kanjers voor Kanjers!!

Voor meer info over de tocht, zie website Strade Bianche Achterhoek!

Geef een reactie

Vorige optredens
  • Mede dankzij de bijdrage van Joint Adventure kunnen we terugkijken op een geweldig wielerevenement op 1 oktober 2017: de Strade Bianche van de Achterhoek. Joint Adventure ontving de renners met rock, pop en country, van The Rolling Stones tot Normaal. Een band die het publiek aanvoelt en weet hoe ze een heerlijk feestje kunnen bouwen. Johan Meijer
    LWC De Paaschberg