Strade Bianche Achterhoek – Lochem

30
sep
2018

Na een succesvolle eerste editie in 2017, organiseert LWC De Paaschberg uit Lochem op zondag 30 september 2018 de tweede editie van de prachtige wielertocht: de Strade Bianche Achterhoek.

Deze fietstocht, naar keuze 55, 75 of zelfs 125 kilometer, vindt plaats in de schitterende Achterhoek en voert je over een aantal landgoederen, weilanden en bosgebieden. Over verhard en onverhard: veldwegen, karrensporen, klinkerweggetjes, zandpaden, strak asfalt en natuurlijk over onvervalste gravelwegen! Start en finish bij zwembad De Beemd in Lochem.

En wat is er mooier dan na zo’n prachtige tocht uitblazen onder het genot van een hapje en een drankje bij de aankomst en live muziek van Joint Adventure. De hele middag spelen we bij de aankomst de lekkerste covers in JA-stijl!

En niet onbelangrijk: de opbrengst van deze tocht gaat naar Stichting Kanjers voor Kanjers!!

Voor meer info over de tocht, zie website Strade Bianche Achterhoek!

Geef een reactie

Vorige optredens
  • Heel tevreden! Ontzettend leuke avond gehad met goede muziek. Klinkt erg zuiver en hebben goed contact met het publiek. Contact is goed gegaan, gezellige bandleden, goede prijs en zeer schappelijk geweest met het opbouwen van de instrumenten. Jullie zijn een echte aanrader, ontzettend bedankt!! Karin